Hästar som bott på Gråbo Ridklubb

Här finns några av de medlemsuppstallade hästar och ponnys
som bott på Gråbo Ridklubb.

Princess Fiona

Fiona skade sitt ena ben och det blev aldrig bra och nu springer hon på ängarna och kan äta precis hur mycket hon vill.

Unik

Unik ska säljas så hon fick flytta till ett försäljningstall och vänta
på sin nya ryttare. Vi önskar Unik lycka till i framtiden.

Unik

Nelly

Nelly betar på de gröna ängarna utan smärtor i SI-led, nacke och ben.nelly

Solvind

Efter en tid hos oss på Gråbo Ridklubb flyttade Emma tillbaka till sin familjs hästgård tillsammans med solvind.

Verona

Efter ont i ryggen pga av pålagringar så betar Verona
utan smärtor på den gröna ängarna.

Ina (Bruksvina)

Ina betar på de gröna ängarna utan smärtor i rygg och SI-led .

Juppe (Solhagens Jupiter)

Juppe hade ont i sina gamla ben och fick lämna oss en fin senvinterdag i mars 2017.

Debra och Isa

Har båda flyttat till Lisskullas gård i Sjövik.

Qarl

Qarl hade en cysta i ett strålben och fick lämna oss för springa på de gröna ängarna en dag i april 2016.

Sofia_Qarl

Gourvin

Efter ha bott på klubben några år så har Gourvin flyttat till en annan gård i Gråbo men vi kommer säkert se han och Katarina på träningar franmöver.

Gourvin

Waquero

Waquero har har flyttat till granngården men kommer och tränar emellanåt.

waquero

Caipi 4 (Sallie)

Efter att haft problem  och ont av en cysta i hoven, fick Sallie
lämna oss och springa på de gröna ängarna en fin höstdag i septemper 2015.

Hot Shot och Pajen

Shottis och Pajen har flyttat till annat stall söder om Göteborg.

Shottis

Pajen

Sipore (Sippo)

Sippo och Jennifer har flyttat till Sjövik och vi hoppas dom kommer trivas där.

Sippo

Fandango (Mini)

Mini blev bara 6 år. Han fick vandra vidare till de gröna ängarna i maj 2012 efter en gammal fraktur i en en bakkota och sammanväxningar mellan sena och kotsenskida.

Mini

Emil (One More Time)

Efter att Emil fått spatt och ont i haserna fick han vandra vidare till de gröna ängarna en dag i maj 2012.

Emil

Lasse (Silver Lass)

Har flyttat till ett annat stall.

KLara_Lasse

Miramis

Har flyttat till ett annat stall.

Miramis

Lando

Efter först varit sjuk i svår kolik och tillbringat flera dygn på hästsjukhuset i Skara, så gjorde Lando sig illa ett ben och det slutade med att han i januari 2011 fick åka till de gröna ängarna.

Carlo

Carlo skadade ett framknä i hagen hösten 2010. Eftersom det inte blev bra, fick han åka till de gröna ängarna i början av feb 2011.

Munsboro Mac

Mac är såld och har flyttat till Elina i Säve efter ha bott nästan 7 år på Gråbo Ridklubb.

Ela

När Elas matte flyttade till Karlskoga, flyttade Ela med.

Elvis

Elvis flyttade "hem" igen dvs till stallet i Skepplaskog, efter ha provat på att bo längre hemifrån. Nettan och Elvis kommer fortsätta rida på anläggning, så vi kommer fortsätta träffa dom.

Kalle

Kalle stannande kvar hos Malin (gården brevid Gråbo Ridklubb) efter sommarbetet 2010. Men vi kommer fortätta umgås med Brita och Kalle när dom kommer och rider eller vid tävlingar då Brita bakar "Britakakor"

Gabriela

Det är få hästar förunnat att få fira sin 30:e födelsedag, men det fick Gabriela göra den 19:e februari 2010. Eftersom denna svåra vintern tagit hårt på en gammal häst, fick hon avsluta sin dagar strax efter sin födelsdag.

Melvin

Efter problem med sina ben fick Mevlin åka till de gröna ängarna en dag i februari 2010.

Maya

När Mayas ägare Anna flyttade till Kungälv fick Maya flytta med.

Shadow Fax

Faxe har flyttat till ett annat stall, men kommer ibland och löshoppar.

Uppdaterad: 03 DEC 2017 21:38 Skribent: Maria Lund