På Gråbo Ridklubb finns ett nytt stall från 2016 med 14 boxplatser för medlemsuppstallning. I stallet finns spolplats med kall- och varmvatten och  sadelkammare.

Du har tillgång till ridhus och ridbanor om de inte används av ridskolan eller andra av klubben anordnade aktiviteter.

Det finns vinterhagar där hästarna går två eller flera och grusade mindre hagar. Sommarbete erbjuds i mån av tillgång.

Klubbens personal fodrar morgon, släpper ut, lunchfodrar samt tar in alla hästar på vardagar. På kvällar och helger sköter jouren alla stallar inkl. ridskolan. Varje hästägare har del i jourerna.

Kallhyran är fn 1400 kr. Grovfoder och havre finns på klubben och köps till självkostnadspris.

Medlemmarna ska också deltaga på gemensamma arbetsdagar för skötsel av anläggningen och våra tävlingsdagar.

Just nu har vi ingen ledig boxplats. Om du är intressrad av att anmäla intresse till en eventuell framtidaboxplats kan du kontakta klubben på telefonsvarare 0302-41329 eller via mail till This is a mailto link

Uppdaterad: 13 JAN 2019 20:51 Skribent: Maria Lund